Friday, 21 June 2013

sibuk dengan anak buah

assalamualaikum ..

haa .. lame kan aku tak menulis kat blog baru ni ..
sorry coz aku sibuk menjaga anak kakak ipar aku ..
sibuk sangat ..

cube ko bayangkan ,
bila mak buyung menjaga ibu berpantang ??
agak agak macam mane ??

hehe .. en sayang suruh abangnya mencari pengasuh ..
yerlah .. kesian gamaknye menengok biniknya sibuk melayan budak kecik ..

alahaii laki aku ..
aku nie bukan ape , saje nak cube cari pengalaman ..
nanti bile dah bersalin , taklah aku nie terkial-kial nak mengurus anak sendiri ..

akak ipar aku pun tak jejemu mengajar aku itu ini ..
hee ..

gigih laki aku menganto biniknyer nie keje ..
bile amek balik , sibuk nak menjaga anak buah ..
sampai dia marah aku ko ,
tak reti penat ke aku ??

dua minggu lebih aku jarang balik rumah sendiri ..
en sayang asyik kesiankan aku jek coz tak cukup rest ..
macam anak aku pulak kan ?

semalam baru balik rumah ..
bile masuk rumah sendiri , tetiba rasa lama benau tak balik .. huu...




p/s : orang pregnant 6 bulan boleh minum pepsi tak ?? huu ... teringin ...

2 comments:

  1. buat rasa2 boleh kot...bukan ape tkt kena GDM..maniskan...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa tulah .. takut sbb tu laa .. hee ..

      Delete

komen disini ;)